Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Εργαστήριο παραδοσιακών προιόντων και μανιταριών «Ηδύγευστον»











Σε έναν όμορφο καταπράσινο τόπο τα Γρεβενά ξεκίνησε το ταξίδι μας στα μονοπάτια των γεύσεων το 2005 με οδηγό τις συνταγές της γιαγιάς γεμάτες παράδοση που χάνονται στο χρόνο αλλά και μνήμες από υπέροχες μυρωδιές που έκαναν λαχταριστό το τραπέζι των παιδικών μας χρόνων…


Αυτές τις γεύσεις προσπαθήσαμε με σεβασμό , αγάπη αλλά και πολύ μεράκι με την μητέρα μου Ελένη να τις διατηρήσουμε και να τις αναδείξουμε μέσα από σύγχρονες τεχνικές. 
Στην προσπάθειά μας αυτή μας βοήθησε πολύ η ευλογημένη γη του τόπου μας όπου τα προϊόντα της συνθέτουν μια όμορφη χρωματική παλέτα και ζωγραφίζουν μοναδικά το υπέροχο κάδρο του τόπου μας όπου στήνουν χορό τα μανιτάρια με τις νεράιδες και τα ξωτικά που χάνονται στα καταπράσινα λιβάδια και βουνά μας.

Εμείς με γνώση και αγάπη μαζεύουμε τα μανιτάρια και τους ζουμερούς καρπούς και σας τα προσφέρουμε παντρεύοντας τον Βωλίτη, τους Κανθαρίσκους,  τη Μορχέλλα, την Κοκκινούσκα με το σιτάρι, το ρύζι, τα ζυμαρικά, μετά από την απαραίτητη επεξεργασία και συσκευασία στο σύγχρονο εργαστήριό μας, για ένα μοναδικό τραπέζι αρωμάτων, γεύσεων και χρωμάτων που θα κλείνει με υπέροχα γλυκά του κουταλιού και λικέρ από κράνα, βύσσινα και μανιτάρια!!!! 

Το Ηδύγευστον έχει πιστοποίηση ποιότητας HACCP στο εργαστήριο, το οποίο πληρεί όλες τις προϋποθέσεις  υγιεινής σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

Τα προϊόντα μας ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και η αγάπη του κόσμου μας κάνει κάθε μέρα και καλύτερους. Έτσι θα συνεχίσουμε με αγνά υλικά της Γρεβενιώτικης γης και νέες παρασκευές.
 Κοπιάστε στην πόλη των «Μανιταριών»………… στην πόλη των γεύσεων….

Σας ευχαριστούμε

«Ηδύγευστον»

Ανδρέας Σλιάρας
Αγγελική Κασσάρα

Share This:    Facebook Twitter